Inspiratie

JEE-O Sanitair

Van Galen
"We Achieve"

JEE-O zorgt voor een lekker brutale look van uw badkamer

Verfrissend, ambitieus, stoer en exclusief. Dit zijn termen waarmee het Nederlandse merk JEE-O zich presenteert. JEE-O is een bedrijf dat zich vooral gespecialiseerd heeft in sanitaire voorzieningen variërend van kranen tot hele badkamers. JEE-O producten worden gekenmerkt door een robuuste en eenvoudige uitstraling. Juist deze minimalistische uitstraling past perfect bij een moderne keuken van Van Galen, waar duidelijke vormen zonder teveel opsmuk centraal staan.

De verschillende productlijnen van JEE-O

JEE-O heeft verschillende collecties op de markt gebracht: de flow, de bloom, de SoHo, de pure, de slimline, de fatline, de original, de cone en de outdoor series. De producten van JEE-O worden voornamelijk in de luxe badkamers gebruikt vanwege de strakke uitstraling. De kranen van JEE-O worden echter door uw Van Galen keukenspecialist geleverd.

Uitgelicht: De SoHo productlijn voor eenvoud

De SoHo kranen van JEE-O worden gekenmerkt door hun strakke minimalistische uiterlijk, waarbij geldt hoe minder hoe beter. Voor de SoHo serie te bewerkstelligen, is voor het eerst samen gewerkt met een design studio in Amsterdam. Om de SoHo kranen zit een rubberen coating om de hendel, waardoor u het kunt vergelijken met de joystick van uw spelcomputer. Hierdoor kan water geen vat krijgen op de hendel en het opendraaien van de kraan bemoeilijken.

Het uitgebreide assortiment aan kranen

JEE-O heeft een uitgebreide collectie aan bad- en wastafelkranen voor binnen en buiten en gemaakt van kwalitatief roestvrij staal. De afwerking van de kranen is hierbij op maat, dus u kunt zelf kiezen welke stijl kraan dat bij uw keuken past. U kunt kiezen uit geborsteld, gepolijst, structured black en matzwarte roestvrije afwerkingen. Tevens kunt u kiezen uit met mengkraan, dus zowel warm als koud water, of zonder mengkraan.

Meer weten over JEE-O’s producten?

Wilt u meer informatie over de JEE-O collectie kunt u altijd de online JEE-O brochure raadplegen voor de lopende collecties. Ook voor inspiratie kunt u online een aantal projecten bekijken. Wilt u echter de JEE-O producten ervaren, is het raadzaam om bij uw lokale JEE-O dealer langs te gaan. Van Galen Keukens en Badkamers is een officiële Jee-O dealer. Kom daarom langs in onze keukenshowroom in Zwolle om de JEE-O producten te zien en om advies van onze keukenspecialisten hierover te krijgen.

Jee-O

Collectie

JEE-O-flow-wall-shower-mixer-solo

Flow collectie wall shower

JEE-O-flow-bath-black-solo

Flow collectie bath black

JEE-O-bloom-shower-01-solo

Bloom collectie solo shower

JEE-O-pure-wall-basin-mixer-set - matt gold

Pure collectie Wall Basin gold

JEE-O-moloko-bath-solo

Moloko collectie bath solo

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen