Inspiratie

Gutmann Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Technische bekwaamheid in uw afzuigkap, wanneer u kiest voor Gutmann

Handmade in Germany is wat u krijgt, wanneer u kiest voor een afzuigkap van de Duitse leverancier Gutmann. Gutmann levert hoogwaardige wasemschouwen, waarbij alle producten in de fabriek in Mühlacker ontworpen en handmatig geproduceerd worden. Hierdoor is ieder product van Gutmann uniek en een technisch hoogstandje. Perfecte producten dus voor uw op maat gemaakte Van Galen Keuken, waarin persoonlijkheid en exclusiviteit voorop staat.

Innovatie is de sleutel bij Gutmann

Voortdurend worden de materialen van Gutmann getest. Zo ook de technieken van de apparatuur. Hierdoor kunnen de apparaten op het hoogste niveau prestaties leveren en kwaliteit aan uw keuken bieden. Tevens worden er op die manier innovatieve producten geleverd, waarbij de gebruiksvriendelijkheid telkens toeneemt. De tijdloze ontwerpen van Gutmann hebben meermaals in het verleden reeds tot baanbrekende vernieuwingen geleid.

Technische bekwaamheid in uw keuken

In uw nieuwe keuken wordt ervoor gezorgd dat alles naadloos in elkaar overloopt en de losse apparatuur wordt op elkaar afgestemd, omdat de keuken steeds meer een leefruimte vormt dan voorheen. Hierbij is een goede afzuiging van belang voor een comfortabel leefklimaat. Gutmann heeft zich gespecialiseerd in de beste afzuigtechnieken, zodat u de perfecte afzuigkap voor uw keuken krijgt die aansluit op uw keukenstijl.

Aan duurzaamheid wordt ook gedacht

Naast technische bekwaamheid en innovatie houdt Gutmann ook rekening met zijn verantwoordelijkheid als onderneming voor het milieu. Hierdoor worden Gutmanns producten alleen gemaakt uit honderd procent recyclebare materialen. Daarnaast komen de producten die nodig zijn voor de productie van de afzuigkappen van leveranciers af, die binnen een straal van honderd kilometer van Mühlacker af liggen. Hierbij ziet Gutmann duurzaamheid niet als een trend, maar als een plicht.

De geïntegreerde afzuigkappen van Gutmann

Voor de plafond inbouwunits heeft Gutmann meerdere types afzuigkappen in het assortiment: de Capa, de Campo II, de Estrella II, de Claro, de Sombra II en de Planea.

De Capa met circulatieluchtfunctie

De Capa is de eerste plafondkap met geïntegreerde circulatieluchtfunctie, die verhindert dat lucht zijdelings weg kan stromen. De Capa is gemaakt van roestvrij staal en glas en zorgt voor een harmonische combinatie van technologie en een tijdloos design. Er zit een afstandsbediening bij en LED verlichting.

De Campo en de Estrella II

De Campo II en de Estrella II laat een verdere innovatie zien in de plafond inbouwunits van Gutmann. Dit model wordt volledig in het plafond geïntegreerd voor een optimale bewegingsvrijheid. De wasemschouw is te bedienen middels een erbij geleverde afstandsbediening. Door de creatie van thermiek door de randafzuiging stijgen de kookgeuren op en worden door de stroming onder de unit opgenomen en afgevoerd. Ook de Estrella voldoet aan deze kenmerken, ofschoon bij deze inbouwunit nog gekozen kan worden voor een alternatieve glas kleur.

Gutmann

Collectie

Gutmann wok inductie

Wok inductie

wandafzuiging schuin gutmann

Schuine wand afzuiging

Gutmann wok inductie

Kookplaat met afzuiging

Afzuiging Gutmann

Rayo afzuiging

gutmann afzuiging in de kookplaat

Kookplaat met afzuiging

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen