Inspiratie

Gaggenau

Van Galen
"We Achieve"

De functionele kunst van het Duitse merk Gaggenau

Al meer dan driehonderd jaar vakmanschap; dat is wat Gaggenau u te bieden heeft. Hierbij staat functionaliteit hoog in het vaandel. Het design moet niet alleen strak zijn, maar ook feilloos kunnen werken. U kunt de producten van Gaggenau daarom rekenen onder functionele kunst. Door de vakkundige arbeidsuren die in een product gestoken worden, worden producten met inhoud gecreëerd. Ofschoon u kiest voor met de hand gemaakte producten, betekent dit niet dat u kiest voor archaïsche producten, die niet van deze tijd zijn. Bij Gaggenau wordt handgemaakt gecombineerd met de nieuwste technologieën en dat maakt de artikelen van Gaggenau zo uniek. Perfect voor uw op maat gemaakte keuken van Van Galen.

De eisen van chef-koks

De producten van Gaggenau worden met de hulp van chef-koks geproduceerd. Er wordt geluisterd naar hun eisen. Dientengevolge is de keukenapparatuur van Gaggenau inspirerend, intuïtief, robuust, mooi en doeltreffend. Een kok hoeft zich immers niet bezig te houden met de apparatuur, maar met het koken. Hierbij is het principe van de professionele keuken de basis. Dit houdt in dat de apparaten van de hoogste kwaliteit moeten zijn gecombineerd met een esthetische look.

Gaggenau ovens

Gaggenau heeft een drietal ovens op de markt gebracht: de EB 333, de 400 serie en de 200 serie. De bakoven van Gaggenau biedt een groot aantal professionele voordelen: vervaardigd uit de beste materialen, capaciteit van maar liefst driehonderd graden Celsius en een kerntemperatuursensor die tot op de graad nauwkeurig is. Daarnaast zijn de ovens zo gemaakt dat ze isoleren. U kunt kiezen uit verschillende lengtes van zestig centimeter breedte tot maar liefst negentig centimeter. U kunt kiezen voor een handgreep of touchscreen. Bij alle ovens heeft u de mogelijkheid om deze op afstand te besturen.

Gaggenau wijnklimaatkasten

De wijnklimaatkasten van Gaggenau bieden u de beste opslagoptie aan voor de bescherming, opslag, presentatie en voorbereiding van al uw wijnen. U kunt hierbij kiezen uit de 400 en 200 serie. Bij de 400 serie is de afwerking mogelijk met glazen deuren in dezelfde stijl als de rest van uw interieur of in roestvrij staal met volledig uittrekbare flessenrekken. De 200 serie is volledig trilvrij gemaakt en bevat een presentatielicht dat u naar believen kunt dimmen.

Gaggenau koffievolautomaten

De koffievolautomaten worden zo geïntegreerd dat u ze in uw keuken naadloos worden weggewerkt. Met de professionele koffieautomaten van Gaggenau kunt u verschillende soorten koffie en dranken op basis van warme melk gemakkelijk bereiden. Acht van uw persoonlijke favorieten kunt u tevens in het geheugen van de koffiemachine opslaan. Als u niet genoeg melk of bonen hebt, wordt van tevoren een waarschuwing af gegeven waardoor u nooit halverwege het productieproces stil komt te staan.

Gaggenau kookplaten

De kookplaten van Gaggenau heeft u in een 400 en 200 serie, waarbij het verschil zit in de grootte van de kookplaten en het design. De 400 serie is ontworpen voor een grotere keuken en bieden optimale prestaties aan. De bedieningsknoppen kunnen verticaal gemonteerd worden. De 200 serie heeft vooral een esthetisch uiterlijk en bevat ontelbare mogelijkheden door de compacte vormgeving. De bedieningsknoppen zijn gemonteerd op het oppervlak van de apparaten.

Gaggenau

Collectie

gaggenau koffiesysteem

Koffiesystemen

MCMI03242971_Oven_Combisteamoven200Series_GermanMarket

Oven Combi-Stoom

MCMI02521272_Cooling_200Series_Heroshot_RW282_2_72dpi

Wijnkoelkasten

Vaatwasser gaggenau

Vaatwassers

Inductieplaat met afzuiging

Inductie & afzuiging

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen