Inspiratie

Bosch Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Voor een verbetering van uw leven kiest u voor Bosch keukenapparatuur

Bosch is al jaren het meest toonaangevende merk in huishoudelijke apparaten van Europa. Hierdoor kan het bedrijf zich alleen topprestaties van zijn producten veroorloven en daar heeft u als consument profijt van. Om deze topprestaties te realiseren houdt Bosch zich daarom bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen, waardoor de producten van Bosch altijd modern en eigentijds zijn. In 2015 is Bosch bijvoorbeeld met een app op de markt gekomen, Home Connect, waarmee u uw huishoudelijke apparaten met uw mobiel kunt bedienen.

De inbouwapparaten van Bosch

De inbouwapparatuur van Bosch wordt naadloos in uw keukenontwerp ingebouwd en biedt onvoorwaardelijke kwaliteit. Zo heeft u de inbouwoven van Bosch, die in een boven- of onderkast kan worden ingebouwd. Hierbij heeft u de keuze uit 2-in-1 ovens met een magnetron of zelfs 3-in-1 ovens met een magnetron en stoomfunctie. Ook biedt Bosch u inbouwfornuizen. Deze worden onder uw werkblad geplaatst en bevat de bedieningsknoppen voor de bovenliggende kookplaat.

De stoomovens van Bosch

De stoombakovens van Bosch zorgen voor lekkere gerechten, gezonde bereiding en zijn buitengewoon praktisch. De belangrijke smaken en vitamines blijven in een gerecht behouden. Eten kan niet aanbranden en er ontstaan geen nare geurtjes. De hete stoom zorgt voor een geleidelijke opwarming van uw voedsel, waardoor smaak beter behouden blijft en groentes lekker knapperig blijven. U kunt kiezen uit bakovens op stoom, ovens met een stoomfunctie en magnetrons met hete lucht en stoom.

De kookplaten van Bosch

Bij Bosch kunt u kiezen uit verschillende maten kookplaten tussen de zestig en negentig centimeter. Ook kunt u kiezen op welke wijze u wil koken: met gas, inductie, keramisch of misschien zelfs domino voor snel, veilig en schoon koken. Bij de inductie kookplaten kunt u er ook voor kiezen een afzuigkap te integreren in uw kookplaat. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een down draft systeem, die in iedere kookplaat verwerkt kan worden.

De vrijstaande fornuizen van Bosch

Ook biedt Bosch vrijstaande fornuizen aan, die u gemakkelijk kunt plaatsen op een plek die voor u uitkomt. De fornuizen worden geleverd met een gas kookplaat, inductie kookplaat of met een keramische kookplaat.

De geïntegreerde afzuigkappen van Bosch

Bosch heeft eveneens geïntegreerde afzuigkappen in de collectie. Deze plafondunits zijn gemonteerd in een dragend keukenplafond. Hierdoor schijnt het aanwezige licht perfect op uw kookplaat en heeft u meer bewegingsruimte bij het fornuis zonder bang te hoeven zijn verkrampt te koken of uw hoofd te stoten aan een afzuigkap. Ook heeft u uittrekbare afzuigkappen, die u alleen kunt waarnemen tijdens het koken wanneer u deze uittrekt uit de keukenkasten.

De opslag van voedsel

Ook voor de opslag van uw voedsel hoeft u zich geen zorgen te maken. Bosch biedt verscheidene koel/vries combinaties, koelkasten, side by side systemen en diepvriezers aan. Kenmerkend voor de Bosch opslagapparatuur is de slimme indeling en de ruime bakken. Naast gebruiksgemak had Bosch bij het ontwikkelen van de koelingsproducten energiezuinigheid voor ogen. Er worden innovatieve en duurzame systemen gebruikt om uw voedsel langer vers te houden. De diepvriezers hebben daarnaast een No Frost systeem, waardoor u deze nooit meer hoeft te ontdooien. Het luchtcirculatiesysteem zorgt ervoor dat vocht wordt afgevoerd en zo ijsvorming voorkomen wordt.

Bosch

Collectie

bosch Magnetrons (stoom) ovens

Ovens, Magnetrons en Espresso

Bosch vaatwassers

Vaatwassers

16096612_8915_KGF56PI40_07_72dpi

Koel-/vries-apparatuur

Bosch kookplaat met afzuiging

Kookplaten

afzuigkappen bosch

Afzuigkappen

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen