Inspiratie

Big Green Egg Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Big Green Egg producten voor uw buitenkeuken

Het barbecue seizoen is weer aangebroken en voor de barbecueliefhebbers mag de kwalitatieve Big Green Egg niet ontbreken. Wat ooit startte als een kleioven in Japan, groeide uit tot een internationale en befaamde barbecue, nadat de Amerikanen de kleine kleioven meenamen naar de Verenigde Staten na de Tweede Wereldoorlog. In 1974 kwam de eerste Big Green Egg, zoals we die nu kennen, op de markt. Ditmaal niet van klei gemaakt, maar van dik en hittebestendig keramiek. Door te luisteren naar de wensen van hun klanten, wisten de Green Egg fabrikanten de grilltechniek van de Green Egg hierna nog verder te perfectioneren.

Het unieke karakter van uw Big Green Egg

Het unieke aan een Big Green Egg barbecue is dat u er niet alleen maar mee kunt barbecueën. U kunt de Big Green Egg ook gebruiken voor roken, koken, grillen, braden en bakken van al uw voedsel. Complete maaltijden kunt u zelfs met een Big Green Egg bereiden. Door het goede warmtecirculatiesysteem van de Big Green Egg wordt de geur, kleur en smaak van uw voedsel prima behouden en door de circulaire verwarming wordt het eten sneller bereidt en voorkomt u uitdroging hiervan.

De voordelen van een Big Green Egg in huis

Naast de grote verscheidenheid aan functies van een Big Green Egg is deze barbecue ook nog gemakkelijk in onderhoud. Hij hoeft niet opgeborgen te worden, want hij is weer- en windbestendig. De keramiek zal niet roesten. Daarnaast kan de barbecue tegen temperaturen van -30 graden Celsius tot wel vierhonderd graden Celsius. U kunt de Big Green Egg gemakkelijk reinigen en het porseleinen rooster kunt u gemakkelijk ontdoen van grove vleesresten met behulp van een koperen borsteltje.

De verschillende modellen van de Big Green Egg

De Big Green Egg heeft u in verschillende modellen afhankelijk van de grootte die u wenst. U heeft mini modellen tot wel 2XL modellen. Verder kunt u kiezen uit een tafel model of een losstaand model. Bij een tafelmodel is uw Big Green Egg in een kruiwagen of verrijdbare tafel ingebouwd, waardoor u hem dichtbij uw eetplek kunt zetten en naderhand hier weer weg kunt rollen om hem op te bergen. Bij een staande Big Green Egg krijgt u er een langpotig onderstel bijgeleverd en zet u uw barbecue op een vaste plek neer.

Nog unieker maken

Met een Big Green Egg kiest u al voor een unieke barbecue. Deze kunt u echter nog unieker maken door de vele accessoires, die er voor de Big Green Egg beschikbaar zijn. De accessoires zijn scherp geprijsd en gemaakt van de beste materialen. Er zijn een aantal accessoires, die u niet mag missen, zoals het gietijzeren grillrooster. Hiermee kunt u uw groentes en vlees op een perfecte manier grillen. Ze zijn geschikt voor de houtskool Big Green Eggs. Ook kunt u een grillrooster krijgen in roestvrij staal. Verder kunt u nog een grill gripper erbij nemen, zodat u het grillrooster direct en zonder vieze handen van de barbecue kunt halen. Een andere aanrader is de Plate Setter, waarmee u ook kunt koken op uw Big Green Egg.

Let op: Wij verkopen geen Big Green Egg in onze showroom. 

Big Green Egg

Collectie

Big green egg mini 1

Mini

Big green egg mini max

Mini Max

Big green egg smal

Small

Big green egg medium

Medium

green egg groot

Groot

Big green egg extra groot

XL

Big green egg extra extra groot

XXL

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen