Inspiratie

Barazza Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Barazza voor al uw roestvrij stalen producten

Het Italiaanse merk Barazza is vooral bekend geworden om zijn roestvrij stalen producten. Dit werd gezien als een uitzonderlijk materiaal voor in de keuken vanwege zijn stevigheid en hygiëne. Tevens was Barazza modern in zijn productietechnieken. Het bedrijf kocht moderne machines en uitrustingen in om zijn producten te kunnen fabriceren. Hierdoor konden ze aan iedere productieaanvraag voldoen. Verder was Barazza vernieuwend in de kwaliteit van zijn productcontroles, de punctualiteit van zijn leveringen en de uitstekende service.

Barazza’s experimenteert met maatwerk

Een mengeling van design en functionaliteit staat bij Barazza centraal. De productlijn Made to Measure kenmerkt zich hierdoor. Hierbij staat de klant centraal en worden de producten op maat gemaakt. Alles is uniek en niets is hetzelfde. Uw keuken wordt getransformeerd tot een creatief laboratorium, waarin geëxperimenteerd wordt met nieuwe stijlen en functionele eigenschappen.

Barazza’s producten

Het assortiment van Barazza is veelzijdig. Het bedrijft levert keukenapparatuur, maar ook roestvrij stalen keuken gootstenen. De keukenapparatuur collectie bevat ovens, kookplaten, gootstenen, afzuigkappen en kranen. U kunt bij Barazza zelf uw keuken ontwerpen aan de hand van verschillende stijlen, zoals de Mizu Kasai en de Lab Evolution, maar u kunt ook kiezen uit losse producten, zoals de Made to Measure, de Fusion en de Classic producten.

De made to measure producten

In de Made to Measure collectie komt de kunde van Barazza naar voren. Het bedrijf is in staat om het roestvrij staal in eindeloze mogelijkheden te vormen, waardoor de expertise en het vakmanschap door de producten van Made to Measure getoond wordt. De roestvrij stalen producten bieden een gegarandeerde efficiëntie, duurzaamheid en onderhoudsgemak aan tezamen met een tijdloze elegantie van het roestvrij staal.

De Fusion producten

De Fusion systemen Mood, Lab en B_Free zorgen voor een optimale uniekheid van producten. Deze inbouw werkbladen worden voor u als klant persoonlijk ingericht op basis van uw wensen en behoeften. Hierbij kunt u uit meerdere kookplaten en bowls kiezen. Deze ingebouwde, unieke werkbladen zorgen voor functionaliteit en zijn uitermate praktisch. Ze zijn gemakkelijk te poetsen en de vorm van het werkblad maakt het ook mogelijk accessoires te integreren, opdat u ruimte bespaart.

De Classic producten

De klassieke collectie heeft een authentieke uitstraling en bestaat uit een fornuis tussen de negentig en 123 centimeter en een 123 centimeter groot spoelbakblok. De roestvrij stalen producten in combinatie met hoogwaardige materialen als ivoor en antraciet zorgen voor een luxueus uitziende keuken. De materialen zijn onveranderlijk en stevig en laten een functionele en comfortabele look zien.

Uitgelicht: de oven collectie ban Barazza

De oven collectie heeft een geraffineerd ontwerp en is nu nog verder verfijnd, opdat er nieuwe mogelijkheden bewerkstelligd werden en de apparatuur zonder moeite in het keukeninterieur geïntegreerd kon worden: de Velvet Touch Screen Ovens waren geboren. De nieuwe Velvet Touch Screen Exclusive ovens zijn uitgebracht in vier originele kleuren in matte uitvoering, waardoor ze beter aansluiten op de unieke keukenuitstraling die u als klant probeert te bereiken.

Barazza

Collectie

barazza-wasbak

Wasbak

barazza kookplaat met afzuiging

Kookplaat met afzuiging

barazza gasfornuis

Gasfornuis

barazza wasbak

Design wasbak

barazza-koffie oven combi stoom

Apparaten

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen