Inspiratie

ABK InnoVent Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

ABK Invent voor al uw hoogwaardige keukenonderdelen

In het hogere keukensegment is ABK Invent al jarenlang een begrip. ABK Invent is de specialist als het gaat om innovatie, keukenontwerpen, productie en assemblage van kwalitatieve keukenonderdelen. Hiervoor werkt ABK Invent samen met keukenspecialisten, interieurbouwers en architecten wereldwijd. Maatwerk, design en het hoogste niveau in afwerking zijn hierbij belangrijke speerpunten. Het assortiment van ABK Invent bestaat uit roestvrij stalen werkbladen, spoelbakken, i-cooking en afzuigkappen. Maar vooral om het vakkundige maatwerk dat geboden wordt, staat ABK bekend. Deze producten op maat passen daarom prima bij uw exclusieve en op maat gemaakte Van Galen Keuken.

De roestvrij stalen werkbladen van ABK Invent

De roestvrij stalen werkbladen van ABK Invent zijn naadloos en op maat gemaakt. U kunt de werkbladen in verschillende afwerkingen krijgen. De werkbladen hebben een dikte die kan variëren van 12.5 millimeter tot 185 millimeter. Zonder facet slijping kunnen de BINGARA en BARONGA spoelbakken in het werkblad geïntegreerd worden. Verder kunt u kiezen uit een geslepen uitvoering, een rond geborstelde uitvoering en een warmgewalste betonmolen uitvoering van uw werkblad.

 

De spoelbakken van ABK InnoVent

De spoelbakken van ABK InnoVent worden allemaal op maat gemaakt en zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. U kunt ze aanschaffen in ronde of haaks afgewerkte vormen. De bekendste spoelbakken zijn de BINGARA en BARONGA. De BINGARA spoelbakken staan bekend om hun strakke uiterlijk en onderhoudsarme karakter. Het typische kenmerk van deze spoelbakken is de tien millimeter radius op alle hoeken en zijden van de spoelbak. Zowel de BINGARA en BARONGA spoelbakken kunt u in enkele en combinatie spoelbakken krijgen. In zowel vlakbouw als onderbouw uitvoeringen kunt u de spoelbakken aanschaffen waarbij de spoelbakken in elk werkblad aangebracht kunnen worden. Voor een krasvaste uitvoering kunt u tevens de spoelbak in een zwart emaillen uitvoering kiezen.

De I-cooking van ABK InnoVent

I-cooking houdt in dat in de werkbladen van ABK inductie elementen, gas elementen en hybride elementen verwerkt zitten. U krijgt drie of vier kookvelden geleverd, waarbij u zelf een indeling kunt maken van uw kookplaat. Ook kunt u de i-cooking systemen bestellen voor andere werkbladen, zoals composiet of kunststof werkbladen, waar u de i-cooking systemen in wenst te integreren. De i-cooking kunt u krijgen in een ICI (inductie) uitvoering, een ICG (gasbranders samen met roestvrij stalen werkblad) uitvoering, een ICGX (gasbranders met onderschaal) uitvoering en een koonaka, kpgm, eclipse, lava, fantasy en hybride.

De afzuigkappen van ABK InnoVent

De afzuigkappen van ABK InnoVent krijgt u in roestvrij stalen of stalen uitvoering. Ook kunt u de afzuigkappen krijgen in een gecoat design. De Neerim is een bekende afzuigkap van ABK InnoVent. Het is een slanke afzuigkap waar de kleuren zelf gekozen van kunnen worden. De Neerim is de meest verkochte afzuigkap en tevens de betrouwbaarste. Naast de Neerim kunt u ook nog kiezen voor de Kalpa, die bekend staat om de verschillende maten en RAL kleuren waarin deze leverbaar is. Esthetisch is deze afzuigkap een aanrader vanwege de onzichtbare vetfilters. Als laatste heeft u de PSH afzuigkap, waarin design en een goedkope prijs in balans met elkaar staan.

ABK InnoVent

Collectie

baronga-abk innovent spoelbak

Baronga Wasbak

inductie kookpitten abk innovent

Kookpit inductie

kilpa abk innovent afzuiging

Afzuiging

bingara spoelbak abk innovent

Bingara spoelbak

warmgewalst betonlook abk innovent

Aanrechtblad betonlook

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen