Van Galen Keuken & Bad
Home Klassieke Keukens

Klassieke Keukens

Klassieke keukens roepen een warm gevoel van vroeger op, maar bieden het comfort van de moderne tijd. Met een keuze uit het rijke assortiment klassieke keukens van Van Galen Keuken & Bad brengt u een nostalgische sfeer in uw interieur, zonder concessies te hoeven doen aan het hedendaagse gebruiksgemak van een topkeuken. De keukens op maat van Van Galen Keuken & Bad worden gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. U beleeft er jarenlang plezier aan. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod klassieke keukens? Kijk eens rustig rond op onze website en breng vervolgens een bezoekje aan onze showroom in Zwolle.

Klassieke keukens zijn vermaard om hun warme en sfeervolle vormgeving. Ze ademen de sfeer van het verleden, maar passen uitstekend in het heden. Van Galen Keuken & Bad zorgt ervoor dat de oudmodische keuken perfect aansluit bij uw interieur. Het aanbod aan klassieke keukens is divers en aansprekend. Kom gerust eens langs in Zwolle om de uitgebreide mogelijkheden te zien en te bespreken. Onze vakbekwame mensen geven u in de showroom graag een passend advies.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad