Van Galen Keuken & Bad
Home Uw keukenarchitect

Uw keukenarchitect

Zoekt u een keukenarchitect om uw droomkeuken te realiseren? Dan moet u bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle zijn. Wij maken uw keuken op maat door samen met u de mogelijkheden door te nemen en de beste keuze te maken.

De keukenarchitect luistert naar uw wensen en houdt rekening met uw interieurstijl en de grootte van de keuken. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat en focussen zich volledig op uw wensen. Bij Van Galen vindt u geen standaard keukens, maar hoogwaardige keukens van mooie materialen. Of u nu op zoek bent naar een greeploze of een landelijke keuken, onze keukenarchitect helpt u graag met het samenstellen van uw droomkeuken.

Maak kennis met onze keukenarchitecten

Zoekt u een keukenarchitect om uw keuken samen te stellen? Of wilt u graag geadviseerd worden? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom in Zwolle of neem contact met ons op via het contactformulier. Onze keukenarchitecten denken graag met u mee!

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad