Houten Keukens op maat

Houten keukens zijn tijdloos en geven een warme en gezellige uitstraling. Ervaar de schoonheid van puur hout. Van Galen Keuken & Bad heeft een veelzijdig assortiment keukens. Ambachtelijk gemaakte keukens op maat waar je je hele leven plezier aan beleeft.

Duurzaam en natuurlijk

Een keuken is een duurzame investering, dit ervaart u in onze showroom in Zwolle. De doorleefde en nostalgische keukens worden op maat gemaakt van natuurlijk houtmateriaal. Houten keukens bieden enkele voordelen boven andere keukens. Hout is een eenvoudig te bewerken materiaal. Dat is handig in geval het keukenblad of keukenkastje beschadigd is. Hout valt goed te repareren. Houten keukens zijn als natuurlijk product sterk en flexibel.

Van eiken tot massief

Houten keukens brengen sfeer in uw kookvertrek. Van Galen Keuken & Bad levert keukens van verschillende houtsoorten en verschillende kleuren. Van eiken keukens tot massief houten keukens. Uniek in hun soort en altijd op maat gemaakt.

Bent u op zoek naar een mooie collectie duurzame keukens? In de showroom van Van Galen Keuken & Bad in Zwolle vindt u altijd een keuken naar uw smaak en behoefte.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen