Waarom wordt de Quooker kraan veel gekozen?

Waarom wordt de Quooker kraan veel gekozen?

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor een Quooker kraan in hun nieuwe keuken. De design kraan zorgt binnen een handomdraai voor kokend water. Naast koud en warm water is het mogelijk om kokend water uit de kraan te krijgen. U hoeft zo niet langer meer een waterkoker te gebruiken. Maar waarom wordt er vaak voor een Quooker in de keuken gekozen?

Nooit meer wachten op kokend water

Eén van de grootste voordelen is dat u nooit meer hoeft te wachten op kokend water. U haalt kokend water direct uit de kraan. Bijvoorbeeld als u thee wilt zetten of als u de aardappels wilt koken. U bespaart zo al snel enkele minuten tijdens het koken. U zal al vrij snel merken dat u de kraan voor meerdere dingen gaat gebruiken.

Bespaar energie en water

Een Quooker kost ongeveer 5 cent per dag aan stroom. Maar het opzetten van water op het fornuis of een waterkoker kost veel meer geld. Vooral als u veel gebruik maakt van kokend water bent u een stuk voordeliger uit. De vijf cent is ongeveer hetzelfde verbruik als dat u één keer water kookt met de waterkoker. Water koken met een pan kost zelfs meer dan vijf cent. Daarbij bespaart u ook nog eens water. Het overkomt u vast weleens dat u een waterkoker met water kookt en u de helft weggooit. Met de Quooker pakt u precies de hoeveelheid kokend water die u nodig heeft.

Zuiver drinkwater uit de Quooker

In een speciaal reservoir wordt het water van de Quooker standaard op 110 graden bewaard. Het water is daardoor echt goed doorgekookt en alle bacteriën zijn gedood. Het water in het reservoir wordt ook nog eens extra gezuiverd met een speciaal waterfilter. Dit proeft u terug in de smaak van uw thee of soep. U krijgt met de Quooker pas echt zuiver water.


Extra ruimte op uw aanrechtblad

U hoeft voor de Quooker geen ruimte te maken op uw aanrechtblad. Terwijl een waterkoker al snel een hap ruimte in beslag neemt. Daarbij ziet uw aanrechtblad er net iets chiquer uit zonder waterkoker.

Ruime keuze uit moderne kranen

Eén van de grootste pluspunten van de Quooker in tegenstelling tot andere merken is dat u een ruime keuze uit kranen heeft. De afgelopen jaren zijn de speciale kranen in diverse uitvoeringen op de markt gebracht. U kan dus zelfs in een design keuken of landelijke keuken een Quooker kraan inbouwen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bronzen Quooker? Deze past perfect in uw landelijke keuken. Zo is er voor elke keuken een bijpassende kraan.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Inspiratie op doen? Bekijk onze andere artikelen

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5