Mooiste natuursteen voor in de keuken

Mooiste natuursteen voor in de keuken

Een natuurstenen aanrechtblad zorgt voor een luxe uitstraling in de keuken. Een extra pluspunt is dat natuursteen duurzaam, hygiënisch en makkelijk in onderhoud is. Natuursteen kan geleverd worden voor een aanrechtblad, maar ook voor de achterwand. Bij Van Galen Keuken & Bad zijn er verschillende mogelijkheden om natuursteen in uw keuken te verwerken. U kan hierbij zelfs kiezen uit verschillende soorten natuursteen om uw keuken af te maken. Wij hebben de mooiste varianten alvast voor u op een rijtje gezet.

  • Fior di Bosco

In de moderne keuken wordt steeds vaker gekozen voor de Italiaanse natuursteen Fior di Bosco. Dit is een marmersteen met veel details. Het is een steen met vrij veel karakter die u echt even in het echt gezien moet hebben. Elke plaat is uniek en dit maakt het juist zo leuk om in de keuken te plaatsen.

  • Emperador

Emperador kan prachtig bewerkt worden tot een keukenblad. De natuursteen behoort tot de marmer varianten. Net als veel marmer laat ook de Emperador wat licht door. Dit geeft voor een unieke uitstraling van het steen. Het enige nadeel aan de steen is dat het iets gevoeliger is voor krassen in tegenstelling tot graniet.

  • Calacetta

De vraag naar Calacetta neemt de afgelopen jaren steeds meer toe. Dit is het klassieke marmer uit Italië zoals we het allemaal kennen. Toch kan de intens witte kleur nog steeds voor een verrassing in de keuken zorgen. Calacetta kan op verschillende manieren worden toegepast. Vooral de doorlopende aderen in het marmer zorgen voor een speels effect.

  • Arabescato

In Italië ten noorden van Carrara wordt Arabescato marmer gewonnen. De basis is net als bij Calacetta wit, maar de aderen kunnen andere kleuren bevatten. De steen kan bijvoorbeeld aderen in het rood, bruin of beige uitgevoerd hebben. Elke steen is uniek in z’n soort en de aderen zijn nog meer aanwezig in tegenstelling tot de Calacetta.

  • Belvedere Quartz

Ben je meer op zoek naar donker tot zwart marmer? Grote kans dat Belvedere Quartz liefde op het eerste gezicht wordt. De basis is zwart marmer met prachtige witte aderen. Elk stuk natuursteen is uniek in z’n soort en kan tot een aanrechtblad verwerkt worden.

Kom langs om ons natuursteen in het echt te zien

De kleuren en effecten wijken op de foto eigenlijk altijd af. Het is belangrijk om natuursteen vooral in het echt te zien. In onze showroom in Zwolle kan u de verschillende soorten natuursteen in het echt bewonderen. U kan direct de steensoorten in combinatie met moderne keukens zien. Maak gerust vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers voor een passend advies bij uw wensen of droomkeuken. 

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Inspiratie op doen? Bekijk onze andere artikelen

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5