Inspiratie

Miele

Van Galen
"We Achieve"

Het Duitse merk Miele is immer besser

Miele is bekend geworden om zijn productie van huishoudelijke producten, zoals keukenapparatuur. De producten van Miele kenmerken zich vooral in een lange levensduur en de hoogwaardige kwaliteit. Miele is een innovatief bedrijf dat constant bezig is met productverandering, zodat hierdoor een productverbetering gerealiseerd kan worden. Bij een keuken met Miele keukenapparatuur bent u daarom verzekerd van een keuken met een superieure afwerking en apparatuur van de beste kwaliteit.

Eenmaal Miele, altijd Miele

Naast de topkwaliteit van zijn producten, biedt Miele ook innovatie, de beste techniek, de mooiste designs en een zeer laag energieverbruik bij al zijn producten. Door deze factoren is Miele veelal eerste geworden bij consumentenorganisaties en blijven Miele klanten altijd bij Miele. Mieles kwaliteit moet u ervaren. Daarom is het raadzaam in onze keukenshowroom in Zwolle langs te komen voor advies over Miele keukenapparatuur en voor de mogelijkheid om deze apparatuur uit te testen. U zult zien dat Miele niet teleurstelt. Onze keukenspecialisten kunnen u daarnaast nog van advies voorzien.

Miele’s inbouwapparaten

Van Galen Keukens biedt u een enorm assortiment aan geïntegreerde keukenapparatuur aan, waarvan Miele een zo’n merk is. De Miele apparaten zullen de basis van uw keuken worden en Miele biedt hierbij een optimale integratie van zijn producten in elk keukenontwerp aan. De apparatuur van Miele kunt u in de volgende kleuren kiezen: wit, obsidiaanzwart en grafietgrijs. Waar vroeger nog handgrepen te vinden waren, zijn de Miele apparaten nu vaker uitgerust met een Touch2open sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat de deuren motorisch opengaan, wanneer de sensor wordt aangeraakt. De topmodellen zijn zelfs voorzien van een zoekfunctie voor automatische programma’s.

Minder stress met een keuken van Miele

Een keuken voorzien van keukenapparatuur van Miele ontzorgt u. Huishoudelijke taken worden door de Miele apparaten snel, eenvoudig en goed verricht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vaatwasser van Miele, waarbij de vuile en schone vaat soepel in en uit de vaatwasser glijdt, de droog- en poetsresultaten voortreffelijk zijn en de machine nauwelijks hoorbaar is. Of pak de stoomoven van Miele erbij. Een stoomoven bereidt uw eten zonder dat u erbij hoeft te blijven staan. Tevens kunt u met de stoomoven hele maaltijden bereiden door te stomen, grillen, braden en nog veel meer.

Inductie en keramische kookplaten

Miele werkt met inductie kookplaten. Deze staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit van voedselbereiding en hebben een langere levensduur dan andere kookplaten. De voordelen van een Miele inductie kookplaat zijn: veiliger koken, snellere bereiding van uw gerechten en het is een nauwkeurigere manier van koken. De keramische kookplaten van Miele worden daarentegen minder heet, omdat de warmte opgewekt wordt in de bodem van de pan. Door de TwinBooster functie heeft u ook kortere kooktijden en stopt de warmtetoevoer meteen, wanneer u de pan van de plaat afhaalt.

Koffie zetten met Miele

Ook de geïntegreerde koffiemachines van Miele zijn een must have. Voor een optimale koffiebeleving heeft Miele een koffiemachine met twee verschillende bereidingssystemen op de markt gebracht. U kunt kiezen voor het bonenmaalsysteem of het Nespresso systeem.

Miele

Collectie

moderne keuken te hattem21 copy

Miele Koffiesysteem

17-Van Galen-11

Miele

Zwarte_handgeschilderde_keuken_met_Viking_grepen_en_Miele_apparatuur

Miele Ovens

op locatie VanGalen16

Miele Stoomovens

Donkere_keuken_met_Miele_apparatuur

Miele Combinaties

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen