Inspiratie

Bora Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

BORA kenmerkt zich door succes

BORA producten kregen meermaals verscheidene onderscheidingen en de nieuwe BORA X Pure kreeg zelfs voordat hij op de markt verscheen al meerdere prijzen. Het valt niet te ontkennen dat BORA gekenmerkt wordt door succes. Dientengevolge mogen BORA’s producten niet missen in een exclusieve Van Galen Keuken. Van Galen biedt hoogkwalitatieve keukens aan met hoogwaardige apparatuur. Binnen deze klasse kan BORA zeker gerekend worden.

De voordelen van BORA

Binnen BORA proberen ze een keuken zonder afzuigkappen te realiseren, waardoor u een schonere lucht verkrijgt tijdens het koken, minder geluid produceert, een onbelemmerd zicht heeft, werkt met onderhoudsarme producten en effectieve, kwalitatieve materialen en de mogelijkheid heeft zelf uw BORA product te ontwerpen.

Weg met die geurtjes

BORA biedt u een schonere lucht aan om in te koken, waarin geurtjes en vetdeeltjes rechtstreeks uit het kookgerei worden gehaald en gefilterd worden in een roestvrij stalen vetfilter. Hierdoor kunnen kookdampen niet opstijgen en zich door het vertrek verspreiden.

Koken in stilte en veiligheid

Afzuigkappen produceren harde geluiden, maar bij BORA is dit anders. Dankzij stille motoren, een prima ontkoppeling en de integratie in de keukenplint werken de producten van BORA zelfs op de hoogste stand op een stillere manier dan een traditionele afzuigkap. Ook heeft u geen last meer van de hinderlijke afzuigkappen met de spitse punten en scherpe hoeken. Hierdoor zal geen damp meer in uw gezicht slaan en heeft u vrij zicht op wat u aan het bereiden bent zonder het risico te lopen dat u zich stoot of bezeert.

Een BORA afzuiging bespaart u geld en tijd

Afzuigkappen reinigen kost u vaak veel tijd en het is ook aan de dure kant. De drie bewegende onderdelen van een BORA systeem kunnen echter gemakkelijk onderhouden en gereinigd worden. Zonder gereedschappen kunt u ze demonteren en in de vaatwasser mee laten reinigen.

Only the best

BORA werkt met hoogwaardige materialen, die garant staan voor een lange duurzaamheid en hoge functionaliteit. U vindt vooral roestvrij stalen producten en glas keramische producten zonder zware metalen. Eveneens biedt BORA u nieuwe mogelijkheden in uw keukenontwerp. Een nieuwe keukenesthetiek wordt hierdoor bewerkstelligd.

De producten van BORA

Bij BORA kunt u kiezen voor losse producten of voor een volledig BORA systeem. BORA biedt u de Basic, Pure, X Pure, Classic 2.0 en de Professional 2.0 aan. Kiest u voor een totaalsysteem echter, dan kiest u voor een naadloze aansluiting. De op elkaar afgestemde delen zorgen voor nog betere prestaties en een honderd procent werkingsgarantie. U kunt kiezen uit het complete systeem, waarbij alle producten van BORA zijn voor een honderd procent garantie en een optimale werking. U kunt echter ook kiezen voor een eigen kanaalsysteem, waarbij het luchtafvoersysteem op maat gemaakt wordt, of bijvoorbeeld voor een geurbestrijdingssysteem, waarbij speciale luchtreinigingsboxen in uw keuken geplaatst worden.

Welke BORA past bij uw keuken?

Op de website van BORA kunt u zelf een test doen, waarbij u met vier klikken weet welke BORA producten bij uw keuken passen. Aangezien dit nogal abstract blijft, kunt u ook ten alle tijden bij onze keukenadviseurs een afspraak maken om de BORA producten gedemonstreerd te zien. In onze keukenshowrooms in Zwolle helpen wij bij Van Galen Keukens u graag verder bij het uitzoeken van de BORA apparatuur die bij u past.

Bora

Collectie

BoraBasic

Bora Basic

Bora Pure

Bora Pure

BoraClassic2.0

Bora Classic 2.0

Bora X Pure

Bora X Pure

BoraProfessional

Bora Professional 3.0

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen