Inspiratie

ATAG Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

ATAG voor al uw kookplezier

Wat begon ergens in de Achterhoek is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met de meest toonaangevende geïntegreerde keukenapparatuur. ATAG bestaat nu inmiddels ruim zeventig jaar en produceert nu naast fornuizen en komforen ook magnetrons, kookplaten, vaatwassers, koffiemachines, ovens, afzuigkappen, diepvriezers en koelkasten van de beste kwaliteit.

De kookplaten van ATAG

De kookplaat is het centrum van uw kookgebied en daarom heeft ATAG kookplaten ontwikkeld, die in het oog springen en die langdurig en intensief gebruikt kunnen worden. Een kookplaat van ATAG kunt u vinden in allerlei stijlen, maar u kunt er ook op verschillende manieren op koken. Er zijn speciale gas, inductie en keramische kookplaten. Ook kunt u kiezen uit een combinatie hiervan.

De MAGNA collectie

ATAG heeft twee grote productlijnen. Een hiervan is de MAGNA collectie. De MAGNA productlijn staat gelijk aan grootheid en bestaat uit kookplaten, combi-stoomovens, bijbehorende warmhoudlades en afzuigkappen. Deze producten kenmerken zich door een voortreffelijk materiaalgebruik, hoogwaardige details, hoge functionaliteit en een perfect design. Voor de MAGNA collectie heeft ATAG nationale en internationale prijzen in ontvangst mogen nemen, wat op die hoogwaardige kwaliteit duidt.

De MATRIX collectie

De MATRIX producten hebben een hoogwaardige functionaliteit en stijlvolle design. Het is een uitgebreide collectie, waarmee u uw keuken volledig uniek kunt maken voor een maximale keuken- en kookervaring. Binnen de MATRIX producten kunt u kiezen voor een robuuste lijn, waarbij de kleur van de producten aangepast wordt op basis van uw smaak en interieur. De uitvoeringen zijn hierbij veelal roestvrij staal, matzwart grafiet en Black Steel.

G8 garantie

Naast een uitstekende kwaliteit biedt ATAG ook een garantie van acht jaar op zijn producten, mits u in één aankoop meer dan vier ATAG producten aanschaft. In dit geval krijgt u naast de normale twee jaar productgarantie nog eens zes jaar extra garantie erbij. Dit is inclusief alle kosten voor materiaal, arbeid en onderdelen. Alleen de voorrijkosten zijn voor uw eigen rekening. Koopt u minder dan vier producten, maar meer dan drie? Dan krijgt u vijf jaar garantie van ATAG. De enige voorwaarde hierbij is dat u uw aankoop online registreert op de officiële ATAG website.

Aparte kookgarantie

Het kan zo zijn dat u bij ATAG een gas kookplaat aanschaft, maar u weet niet zeker of uw woning de komende jaren op het gasnetwerk aangesloten blijft. Dit is bij ATAG geen probleem. U krijgt hiervoor tien jaar garantie. Mocht het gasnetwerk waarop uw woning is aangesloten binnen tien jaar afgesloten worden, dan krijgt u gratis van ATAG een nieuwe inductiekookplaat.

ATAG biedt zoveel meer

Heeft u ATAG keukenapparatuur aangeschaft, meldt u dan ook aan bij de ATAG Connect Life App. Dit is een digitaal platform, die u toegang geeft tot unieke recepten, gebruiksaanwijzingen en inspiratie. Ook vindt u hier de mogelijkheid tot bediening en monitoring van uw ATAG producten op afstand. U behoudt ten alle tijden de controle en dat maakt koken met ATAG zo leuk en makkelijk.

Geïnteresseerd? Bezoek ons vandaag nog

De beide collecties van ATAG laten zien dat we hier te maken hebben met een product dat functioneel is en een stijlvolle design heeft. Het is tevens een uniek merk, dat veelal op hand gemaakt wordt. Deze factoren zorgen ervoor dat ATAG keukenapparatuur niet in uw keuken mogen ontbreken. Voor de werking van deze hoogwaardige producten te aanschouwen, kunt u altijd onze keukenshowroom bezoeken in Zwolle, waarbij onze keukenspecialisten u graag te woord staan.

ATAG

Collectie

atag kookplaat

Kookplaten

koelkast vriezer en wijnkoelkast

Koelkasten / Vriezers

atag combi oven stoom, opwaremn en bakken

Ovens

atag koffiemachine

Koffiemachine

atag afzuiger

Afzuigers

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen