Inspiratie

Siemens Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Apparatuur van Siemens in uw keuken brengt plezier

Siemens is een Duitse leverancier van elektronische huishoudartikelen, waaronder verschillende soorten van keukenapparatuur. Siemens’ collectie keukenapparatuur bestaat uit ovens, combimagnetrons, kookplaten, afzuigkappen en warmhoudlades. Ook biedt Siemens u inbouw koelkasten en vriezers, vaatwassers en koffiezetapparaten aan.

Siemens’ ovencollectie zorgt voor nieuwe mogelijkheden in uw keuken

Met de Siemens’ ovencollectie heeft u nieuwe kookmogelijkheden tot uw beschikking, want er zijn ovens verkrijgbaar met een magnetron- en stoomfunctie erin. De modellen zijn te krijgen in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd een oven bij uw interieur past. De collectie van Siemens bestaat uit bakovens en stoomovens. De bakovens kunt u hoog plaatsen of net onder het aanrecht. De stoomovens zijn iets uitgebreider dan de bakovens, aangezien u daar ook mee kunt koken middels stoom of door middel van hete lucht. Door te stomen blijven vitamines en de smaak van uw voedsel behouden en daarom zorgt Siemens’ innovatieve stoomoven voor een simpele doch unieke bereiding van uw voedsel. Ook opwarmgerechten kunnen verwarmd worden in de stoomoven van Siemens.

Siemens’ collectie van kookplaten

Siemens assortiment aan kookplaten bestaat uit een vijftal kookplaten: de inductiekookplaten, de keramische kookplaten, de gaskookplaten, de kookplaten met afzuiging en de domino kookplaten. Een bekend voorbeeld van Siemens’ innovatieve kookplaat is de nieuwe inductionAir Plus. Hier vindt u een krachtig afzuigsysteem in een flexibele kookplaat. De kookplaat verhit daar waar het bodemoppervlak van de pannen de flexzone aanraakt. Hierdoor worden stoom en damp direct afgezogen op de plek, waar deze ontstaan. Het afzuigvermogen wordt hierbij afgestemd op de waargenomen kookgeuren.

De afzuigkappen van Siemens

De afzuigkappen van Siemens hebben een aantal unieke eigenschappen. Door het cookConnect bijvoorbeeld worden een aantal functies van de afzuigkap geregeld door de kookplaat of op een automatische wijze. De climateControl Sensor regelt de afzuigsnelheid automatisch op basis van de aanwezige kookdampen. Na het koken gaat de afzuigkap nog tien minuten door, alvorens hij automatisch uitschakelt. Eveneens kunt u het achtergrondlicht van uw afzuigkap op basis van uw stemming afstemmen. Dit kleurenpallet is uit te breiden met de Home Connect app.

Siemens’ inbouwkoelkasten en -vriezers

Ook koelkasten en diepvriezers biedt Siemens u geïntegreerd aan. Deze koelkasten en vriezers passen in elke keukenkast. Hierbij kunt u de deuren met uniforme panelen bekleden of met decoratieve panelen. Ook kunt u een combi koelkast/vriezer kiezen. Deze kan eveneens in een inbouwmodel geproduceerd worden. De koelkasten en vriezers worden gekenmerkt door hyperFresh Premium, waardoor producten tot drie keer langer meegaan. De hyperFresh Plus lade zorgt ervoor dat producten tot wel tweemaal langer meegaan. Ontdooien van uw vriezer hoeft niet langer met de noFrost functie, waardoor er geen ijsvorming plaatsvindt en uw energieverbruik constant blijft.

Een lekker kopje koffie van Siemens

U kunt uw eigen heerlijke koffie bereiden met een Siemens’ inbouw koffiemachine. Deze apparaten zijn eenvoudig in onderhoud en bieden praktische features aan, zoals de Intelligent Heater en de AutoMilk Clean. In samenwerking met de constante zettemperatuur en de automatische reiniging na gebruik, schenkt u koffie met een optimale smaak.

Siemens

Collectie

vaatwasser Siemens

Vaatwassers

Siemens kookplaat met afzuiging

Kookplaat met afzuiging

Wijnklimaatkast siemens

Wijnklimaatkast

Oven siemens

Ovens

Kookplaat met fzuiging siemens

Kookplaat Afzuiging

Afzuiging siemens

Afzuiging

Keuken opstelling siemens

Siemens combinatie

Stoomoven Siemens

Stoomovens

koelkast vriezer en wijnkoelkast

Koeling opstelling

koelkast vriezer en wijnkoelkast siemens

Koelkasten en vriezer

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen