Welke keukenstijl past bij u?

Welke keukenstijl past bij u?

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u bent echt nog in de oriënterende fase. U heeft zelfs nog geen flauw idee welke keukenstijl bij u past. Bij Van Galen Keuken & Bad bent u hiervoor aan het juiste adres. In onze uitgebreide showroom in Zwolle kan u inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken. U kan hier verschillende keukenstijlen bekijken en een idee krijgen wat bij u past.

Elke keuken wordt op maat gemaakt

Misschien is er geen specifieke stijl die u aanspreekt. Maar zijn er elementen die u mooi vindt in een keuken. Bijvoorbeeld massief hout in combinatie met natuursteen. Of een strak design met een stenen afwerking. Elk keukenproject is bij Van Galen uniek in z’n soort. Dit betekent dat een keuken volledig op maat gemaakt wordt. U kan bij ons aangeven welke stijl u mooi vindt, maar u kan ook enkel de materialen aangeven. Op basis hiervan gaan we aan de slag om een keuken op maat te leveren.

Ontdek de verschillende keukenstijlen

In onze showroom kan u verschillende keukenstijlen bezichtigen. U krijgt zo een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Twijfelt u misschien tussen twee stijlen. Bijvoorbeeld een landelijke keuken met een moderne opstelling? Bij Van Galen Keuken & Bad maken we alles voor u op maat. We kunnen eventueel twee keukenstijlen voor u combineren. De meeste stijlen zijn namelijk prima met elkaar te combineren tot een compleet nieuwe keuken. U kan bijvoorbeeld een landelijke keuken combineren met de industriële woonstijl waarbij u beton en massief hout combineert. Zo zijn er meerdere opties mogelijk om uw keuken vorm te geven.

We denken graag met u mee

Bent u er nog niet over uit welke stijlen goed te combineren zijn? Of twijfelt u welke keuken bij uw eigen interieur past? Bij Van Galen Keuken & Bad denken we graag met u mee. U kan in onze showroom in Zwolle een afspraak met onze adviseurs/ontwerpers maken. Een afspraak is geheel vrijblijvend en geeft u een goed beeld van de mogelijkheden. We gaan echt op basis van uw ruimte en interieur kijken welke stijl bij u past. Vervolgens maken we een keuken volledig op maat van uw wensen. Zo krijgt u de droomkeuken waar u al jaren naar op zoek bent. Bij ons is echt niets te gek en maken we alles geheel op maat van uw wensen. Uiteraard gebruiken we hiervoor exclusieve materialen om uw keuken de eyecatcher van uw woning te maken.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Inspiratie op doen? Bekijk onze andere artikelen

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5