Van Galen Keuken & Bad
Home Rechte keukens van prachtige kwaliteit

Rechte keukens van prachtige kwaliteit

Rechte keukens bieden een grote veelzijdigheid. Bij Van Galen Keuken & Bad heeft u de keuze uit diverse keukenstijlen en hoogwaardige materialen. In onze showroom kunt u zien hoe prachtige kleuren en materialen gecombineerd kunnen worden in rechte keukens.

Omdat wij een ruim assortiment bieden, vindt u bij van Van Galen Keuken & Bad zeker een rechte keuken die in bij uw stijl en uw ruimte past. In ons assortiment vindt u moderne, klassieke, landelijke, houten en zelfs handgeschilderde keukens. Uiteraard kan een rechte keuken worden uitgevoerd in iedere stijl. Wij denken graag met u mee en maken de keuken, waar nodig, voor u op maat.

Voor rechte keukens met een onbetaalbare uitstraling tegen een betaalbare prijs, moet u bij Van Galen Keuken & Bad zijn. Wilt u graag weten hoe u een rechte keuken het beste tot zijn recht kunt laten komen? Onze adviseurs gaan graag met u aan tafel om uw wensen door te nemen. Neem dus gerust contact op.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad