Inspiratie

Natuursteen Vloeren

Van Galen
"We Achieve"

Een unieke uitstraling

Een natuursteen vloer geeft tijdloze schoonheid aan uw interieur en legt een uitstekende basis voor een sfeervolle invulling van uw leef- en woonruimten. Van Galen Keuken & Bad heeft een exclusief én betaalbaar assortiment natuursteen vloeren die u het water in de mond doet lopen. Wij hebben een ruime keuze in steensoorten, kleuren, maten en afwerkingen. Uw nieuwe vloer van natuursteen kan qua kleur, structuur en karakter helemaal aan uw woonstijl worden aangepast.

Natuursteen Zwolle

Bent u in de buurt van Zwolle? Onze deskundige medewerkers wijzen u graag op de vele voordelen van een natuursteen vloer. Dit type vloer is geschikt voor binnen én buiten. U kunt er dus uw woonkamer, keuken of badkamer mee verfraaien, maar ook uw buitenterras. Natuursteen is sterk en duurzaam en gaat een leven lang mee. Het is een investering in kwaliteit, waar u blijvend plezier aan beleeft. Natuurstenen vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en een uitstekende geleider voor vloerverwarming. Het geeft een chique en stijlvolle uitstraling. Overtuig u van de mogelijkheden aan natuursteen vloeren bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 31 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen