Van Galen Keuken & Bad
Home Natuursteen vloeren

Natuursteen vloeren

Een natuursteen vloer geeft tijdloze schoonheid aan uw interieur en legt een uitstekende basis voor een sfeervolle invulling van uw leef- en woonruimten. Van Galen Keuken & Bad heeft een exclusief én betaalbaar assortiment natuursteen vloeren die u het water in de mond doet lopen. Wij hebben een ruime keuze in steensoorten, kleuren, maten en afwerkingen. Uw nieuwe vloer van natuursteen kan qua kleur, structuur en karakter helemaal aan uw woonstijl worden aangepast.

Bent u in de buurt van Zwolle? Onze deskundige medewerkers wijzen u graag op de vele voordelen van een natuursteen vloer. Dit type vloer is geschikt voor binnen én buiten. U kunt er dus uw woonkamer, keuken of badkamer mee verfraaien, maar ook uw buitenterras. Natuursteen is sterk en duurzaam en gaat een leven lang mee. Het is een investering in kwaliteit, waar u blijvend plezier aan beleeft. Natuurstenen vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en een uitstekende geleider voor vloerverwarming. Het geeft een chique en stijlvolle uitstraling. Overtuig u van de mogelijkheden aan natuursteen vloeren bij Van Galen Keuken & Bad in Zwolle.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad