Van Galen Keuken & Bad
Home Viking apparatuur

Viking apparatuur

Viking keukenapparatuur maakt professionele kookprestaties mogelijk in uw eigen woning en is geschikt voor alle soorten keukens. Of u nu een voorkeur heeft voor landelijke keukenshouten keukensklassieke keukens of moderne keukens, de apparatuur van Viking Range kleurt altijd bij uw keukeninterieur. Maak uw maatkeuken helemaal af met professionele Viking keukenapparatuur. De verschillende accessoires zien er niet alleen zeer mooi uit, maar zijn ook een genot om mee te kokkerellen. Het bewijs vindt u in de showroom van Van Galen Keuken en Bad in Zwolle.

De gedurfde ontwerpen, fraaie designs en weergaloze prestaties maken Viking Range tot een populair merk. Ervaar het zelf in onze showroom in Zwolle. Viking keukenapparatuur levert de functies en betrouwbaarheid voor de thuiskok die zich wil onderscheiden met heerlijke maaltijden.

Heeft u zin gekregen in koken op Viking keukenapparatuur van Viking Range? Onze deskundige medewerkers in onze showroom in Zwolle geven u een advies op maat en helpen u graag aan Viking apparatuur voor uw droomkeuken.

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad