Inspiratie

Airo Design Apparatuur

Van Galen
"We Achieve"

Airo Design voor uw keukencomfort

Airo Design is een leverancier van innovatieve en duurzame keukenapparatuur. U vindt er zowel wasemschouwen, inductiekookplaten, koelkasten en inbouwapparatuur. Bij Airo Design krijgt u vijf jaar garantie. De eerste twee jaren krijgt u bij een storing of defect alles vergoed. Na deze twee jaar moet u slechts de voorrijkosten betalen. Bij Airo Design bent u van maatwerk verzekerd en daarom passen Airo design producten naadloos in uw Van Galen Keuken.

Airo Design: de ovens

Bij Airo Design heeft u verschillende soorten ovens. U kunt kiezen uit bakovens, combi stoomovens en combimagnetrons. De bakovens heeft u in een zelf reinigende, pyrolyse uitvoering en kunnen gemaakt zijn van zwart glas of gun metal, een legering van koper, tin en zink. De combi stoomoven en de combimagnetron zijn gefabriceerd uit oftewel zwart glas of gun metal.

Barazza leverancier

Airo Design biedt u ook Barazza inbouwproducten aan, zoals de Compact Combimagnetron, de Compact Combi Stoomoven, de koffiemachine en de wijnkoeler. Barazza staat bekend om zijn verschillende soorten designs en functionaliteiten, die uw keuken omtoveren tot een creatief laboratorium. Ze stralen een sterk esthetisch karakter uit en geven uw keuken personaliteit.

Verdere inbouwapparatuur

Naast de ovens en magnetrons heeft Airo Design ook meerdere afzuigkappen, die geïntegreerd kunnen worden in uw plafond. Denk hierbij aan de Estrella Sun en de Estrella Wit of de Wing SLTC. Ook de inductiekookplaten worden geïntegreerd in uw werkblad, waarbij de afzuiging in de kookplaat verwerkt wordt voor een Down draft afzuiging. Ook heeft Airo Design meerdere inbouw wijnkoelers. Hierbij kunt u kiezen uit een inbouw in een boven- of onderkast of voor een vlak inbouw voor de grotere wijnkasten. Als laatste heeft Airo Design een assortiment aan inbouwkoelkasten en -vriezers. Hierbij kunt u kiezen uit een combi vriezer en koelkast, een wijnkast en koelkast combi of een wijnkast, vriezer en koelkast combi.

Maatwerk voor details

Bij Airo Design kunt u kiezen voor maatwerk. Deze producten en externe motoren zorgen dat een planmatige vrijheid gegarandeerd wordt. De beluchtingstechniek wordt op basis van uw wensen en behoeftes aangepast en op basis van de aanwezige ruimte en gebruiksapparaten. Het tekenprogramma van Airo Design staat garant voor flexibiliteit en nauwkeurigheid. Het monteren van uw producten blijft een handwerkproces, opdat een lange levensduur van uw keukenapparatuur een feit is.

De garantie van Airo Design

Zoals al eerder vermeld heeft u twee jaar garantie wettelijk en daarna nog drie jaar garantie vanuit Airo Design zelf. Hierbij moet wel aan de garantievoorwaarden gedaan worden. Sommige defecten kunt u zelf verhelpen door de website van Airo Design te raadplegen voor allerlei tips per productcategorie. Treedt er een storing op, die u niet zelf kunt verhelpen dan zal Airo Design vakkundig en betrouwbaar uw apparaten repareren.

Airodesign

Collectie

wijkoelers inbouw laag airodesign

Wijnkoelasten

airodesign kookplaat met afzuiging

Kookplaat

airodesign oven

Ovens

vaatwasser airodesign

Vaatwassers

airodesign koel en vriezen

Koelkasten

Robert van Galen

Robert van Galen

In mijn ontwerpen kijk ik naar de ruimte en de stijl van het huis. Samen met de klant schets ik het eerste ontwerp en daarna komt de uitvoering. Telkens als ik zo’n mooie keuken oplever, krijg ik weer kriebels in m’n buik.

“Wij vinden het belangrijk om keukens compleet af te leveren met top kwaliteit apparatuur. Het voordeel voor onze klanten is dan ook dat zij een ruime keuze hebben binnen een exclusief assortiment.“

Robert van Galen

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens team foto 1800 width

Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie. Om u op de best mogelijke manier te adviseren werken wij bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u op onze openingstijden geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Wij scoren een 4.9 uit 17 Google reviews
4.9/5
Google Reviews: 4.9
4.9/5

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen