Van Galen Keuken & Bad
Home Keukens Almere

Keukens Almere

Bent u op zoek naar de mooiste keukens van Almere en omgeving? Wilt u een keuken die zich moeiteloos weet te onderscheiden van de ‘standaard’? Dan bent u bij Van Galen Keuken & Bad aan het juiste adres! Als de specialist op het gebied van smaakvolle en exclusieve keukens in Almere, volledig op-maat, kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken.

Bij ons staat maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid voor een betaalbare prijs hoog in het vaandel. Wij willen Nederland namelijk laten zien wat voor prachtige keukens mogelijk zijn als er een stap extra genomen wordt.

In Almere keukens zoeken? Exclusieve moderne keukens bij Van Galen Keuken & Bad

De moderne keuken begint er ondertussen steeds minder modern uit te zien. Door de bouwpakketten van veel discounters lijken veel moderne keukens sterk op elkaar. Bij Van Galen Keuken & Bad ziet geen een moderne keuken er hetzelfde uit.

Indien u voor uw woning in Almere op zoek bent naar een moderne keuken, kunnen wij u hier daarom bij helpen. Mooie en gladde contouren in combinatie met high-tech apparatuur resulteren in de keuken van de toekomst. Een keuken waar u nog jarenlang met plezier gebruik van kunt maken.

Landelijke keukens die in Almere thuishoren

Rondom de stad Almere zijn de landelijke vergezichten in veelvoud te vinden. Om de drukke binnenstad en platteland te combineren, kan voor velen de landelijke woonstijl als thuis aanvoelen. De landelijke keuken past dan ook uitstekend binnen een woning in Almere.

Frisse kleuren afgewisseld met crème, beige of andere lichte kleuren. De landelijke keuken is op afstand herkenbaar maar is bij Van Galen Keuken & Bad elke keer weer niet te vergelijken met onze eerdere projecten. Exclusiviteit, dat is wat bij Van Galen Keuken & Bad telt.

Maatwerk keukens waarbij álles mogelijk is

Heeft u zeer specifieke wensen voor uw nieuwe keuken in Almere? Ook dan kunnen onze specialisten u helpen. Wij zijn namelijk groot voorstander van maatwerk keukens waarbij ieder onderdeel op-maat kan worden gecreëerd en samengesteld. Van teak kastdeurtjes tot een granieten keukenblad: wij helpen u graag om bij u thuis in Almere de keuken te maken die past bij uw specifieke behoeften en wensen.

De kleur die bij uw interieur past: geschilderde keukens in Almere

Maar wat als u graag uw keuken in een specifieke kleur gegoten wil hebben? Ook dan kunt u rekenen op de professionals van Van Galen Keuken & Bad. Een typische geschilderde keuken wordt veelal gekenmerkt door de robuuste en authentieke uitstraling. Dit komt doordat de keuken volledig met de hand geschilderd wordt. Tenminste, indien u een specialist zoals Van Galen Keuken & Bad inschakelt. Dan kunt u namelijk rekenen op de kwaliteit en afwerking die uw keuken doet onderscheiden van goedkopere alternatieven.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken? Bel: 038 – 45 785 24

Vrijblijvend een afspraak maken of gewoon even een vraag stellen?

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad