Van Galen Keuken & Bad
Home Badkamer ontwerpstudio

Badkamer ontwerpstudio

Bij Van Galen keuken & bad kunt u naast keukens ook terecht voor uw badkamer in onze “badkamer ontwerpstudio”. Hier worden badkamers en wellnessruimtes ontworpen die anders zijn dan de standaard. Het assortiment sanitair, tegels en natuursteen is zorgvuldig samengesteld en gekozen uit producten van fabrikanten met visie, kwaliteit, service en vooruitstrevende producten. Daarnaast produceren we in eigen beheer exclusieve badkamermeubelen, kasten en wastafels. Maatwerk tot in detail.

Start en werkwijze

De werkwijze voor het ontwerp van uw nieuwe badkamer is net even anders dan u gewent bent. Wij hebben er voor gekozen om geen verkoper uw badkamer te laten tekenen, maar wij bieden u de mogelijkheid een badkamer te laten ontwerpen door een zeer ervaren en veel gevraagde “interior designer”. Zo garanderen wij exclusiviteit in het ontwerp net zoals u gewend bent van onze keukenontwerpen die ik zelf, Robert van Galen, voor mijn rekening neem.

Voorafgaande aan het ontwerp zal Ron Stappenbelt tijdens een intake gesprek samen met u de werkwijze doornemen. Tijdens dat gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn en wat U van hem verwacht. Aan de hand van voorbeelden en referenties zal Ron duidelijk uitleggen welke mogelijkheden hij kan bieden. Als bij u de “klik “er is en U opdracht geeft, zal er gestart worden met het ontwerp van uw nieuwe badkamer of wellnessruimte. De kosten die zijn verbonden aan dit ontwerp krijgt u geheel terug bij aanschaf van de complete badkamer via Van Galen keuken & bad. De ontwerpkosten kunnen variëren al naar gelang de wensen en uitgebreidheid van het plan. Dit wordt altijd van te voren besproken.

Het ontwerp zal bij u thuis of in de showroom worden gepresenteerd aan de hand van prachtige en realistische 3D impressies. Als u enthousiast en 100% tevreden bent met het plan zal Ron het plan definitief maken. Maatschetsen, detailtekeningen, lichtplan en een bestek worden uitgewerkt. Na betaling van het afgesproken honorarium ontvangt u het ontwerp en staat het u vrij om zelf een leverancier en uitvoerende partij te kiezen. U krijgt het ontwerp en alle informatie zowel digitaal als ook in een papieren A3 map aangeleverd. Indien u de badkamer aanschaft bij Van Galen keuken & bad, worden de ontwerpkosten in mindering gebracht op de aanschafprijs.

Wij kunnen de badkamer of wellnessruimte “Turn-key” voor u opleveren, samen met vakbekwame partnerbedrijven. Het voordeel: U heeft alle werkzaamheden en leveranciers onder één dak met één aanspreekpunt. Ron zal bij een “Turn-key” project tevens betrokken blijven bij de uitvoering zonder dat daar extra kosten voor u aan verbonden zijn. Zo profiteert u maximaal van Ron zijn expertise op het gebied van materiaalgebruik en kwaliteitscontrole.

Enthousiast geworden?

Ja, ik wil graag een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een kennismakingsgesprek met Ron voor het ontwerp van onze nieuwe badkamer/ wellnessruimte. Neem contact met ons op via het contact formulier.

Benieuwd naar Ron zijn werk en portfolio? Zie de voorbeelden op onze site of kijk op www.design-by-ron.nl.

Het staat u vrij de badkamerstudio in onze keukenshowroom te bezoeken tijdens openingstijden. Voor advies van Ron dient u echter wel een afspraak te maken, want hij is alleen op afspraak beschikbaar en aanwezig.

Van galen Keuken & Bad

Functionele en designvolle keukens op maat gemaakt. Dat is de kracht van keukenzaak Van Galen Keuken & Bad. Wij gaan voor maatwerk, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Openingstijden
  • Maandag:Op afspraak
  • Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag:10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag:10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag:10:00 - 16:00 uur
Contactinformatie

Thorbeckegracht 28
8011 VM Zwolle

038 - 45 785 24 info@vangalenkeukens.nl
© Van Galen Keuken & Bad